Ponovo razbesneo Grobare!
Razbesneo Grobare, Foto: Printscreen/Youtube/Sa niskog posta/Montaža

dao je svoju prognozu

Ponovo razbesneo Grobare!

Navijači Partizana ljuti

Objavljeno: 12:33h
D T

Bliži se početak nove košarkaške sezone u kojoj će večiti rivali Partizan i Crvena zvezda ponovo biti deo Evrolige.

Ambicije i jednog i drugog kluba su visoke, a za početak, cilj je plasman među osam najboljih.

KK Partizan 2024/2025
KK Partizan 2024/2025foto: Starsport

Svoju analizu rostera večitih rivala, kao i šansama oba tima u predstojećoj sezoni, dao je poznati košarkaški podkaster Stefan Pavićević.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezdafoto: FOTO: KK Crvena zvezda

On je naveo da je Zvezda u ovom momentu, barem na papiru, jači tim od Partizana - kao i da su njene šanse u Evroligi daleko veće. Grobarima se to neće dopasti....

- Po papiru trenutno gledano - Zvezda. Znam da se neće svideti mnogima...Zvezda izgleda mnogo ozbiljnije, a ako dođe i Petrušev biće još bolje. Tim deluje gladan i željan uspeha. Za razliku od prošle sezone kada je Duško bio trener, nije mi se svidela koncepcija ekipe. Ove godine je sve koncipirano kao bombonica. Smatram da je Zvezda tim koji može da bude u 8. Partizan očekujem na 10. mestu (granica plej-in zone). Moje mišljenje je da oni zaslužuju to mesto. Partizanu je preko potrebna još jedna četvorka. To je vrlo visoka pozicija za Partizan, a možda bude i više - rekao je Stefan Pavićević autor emisije "Sa niskog posta".

Željko Obradović i Janis Sferopulos
Željko Obradović i Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Videćemo da li će poznati podkaster i ovoga puta pogrešiti u svojoj proceni, pošto se navijači Partizana dobro sećaju njegovih emisija u kojima je naveo da je Džejlin Adams, bicvši plej Zvezde, kvalitetnije pojačanje od Dante Egzuma, nekadašnjeg 5. pika na NBA draftu i bivšeg lidera šampionskog Partizana 2023. godine.

Papir je jedno, a realnost parketa nešto sasvim drugo. Uskoro počinje "košarkaška trka" i videćemo ko će biti uspešniji - Partizan ili Crvena zvezda...

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport/Sa niskog posta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.